وزیر خارجه لیبی پس از دیدار با «الی کوهن»، به ترکیه فرار کرد
کد خبر: 27447

وزیر خارجه لیبی پس از دیدار با «الی کوهن»، به ترکیه فرار کرد

منابع رسانه‌ای خبر دادند، «نجلا المنقوش» وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی به دنبال اعتراضات به دیدار اخیرش با همتای صهیونیست، از کشور فرار کرده و به ترکیه رفته است.

به گزارش خودکارنیوز، در شرایطی که اعتراضات در لیبی و برخی کشورهای اسلامی درباره دیدار وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی با همتای صهیونیست ادامه دارد، برخی منابع رسانه‌ای از متواری شدن وزیر خارجه لیبی از کشورش خبر دادند.

روزنامه نیویورک تایمز و همچنین وبگاه «الوسط لیبی» در گزارش‌های جداگانه خبر دادند که نجلا المنقوش وزیر خارجه دولت وحدت ملی از کشور خود فرار کرده و به ترکیه رفته است.

یکی از دستیاران وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی خبر داد که روز دوشنبه (امروز) در بحبوحه جنجال‌های فزاینده در لیبی به خاطر انتشار خبرها درباره دیدار غیررسمی نجلا المنقوش با همتای اسرائیلی در رم، او به دلیل «نگرانی‌ها بابت امنیت خود به ترکیه گریخته است».

«سالمین اسد» در پیامی از طریق پیام رسان «واتس اپ» درباره چرایی فرار وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی از کشورش به تظاهرات در شهرهای مختلف لیبی علیه دیدار المنقوش با الی کوهن اشاره و اعلام کرد که «مردم (لیبی) عصبانی بودند». 

بنا بر گزارش وبگاه «الوسط لیبی»، نجلا المنقوش با کمک آژانس امنیتی داخلی لیبی با یک هواپیمای دولتی از طرابلس به استانبول رفت.

الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از دیدار با نجلا المنقوش وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی (مستقر در طرابلس) در رم پایتخت ایتالیا خبر داد و این دیدار را «تاریخی» خواند

رسانه‌ای شدن دیدار المنقوش با کوهن خشم و تظاهرات مردم لیبی را به دنبال داشت و معترضان در شهر الزاویه و تاجوراء لیبی پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.

به دنبال این تحولات، رئیس دولت وحدت ملی لیبی نجلا المنقوش را از پست خود تعلیق و او را برای تحقیق به سازمان‌های نظارتی معرفی کرد. 

وزارت خارجه لیبی درباره دیدار المنقوش با کوهن گفته بود که آنچه در رُم رخ داد یک جلسه غیررسمی بود که از قبل برنامه‌ای برای آن چیده نشده بود.

روزنامه نیویورک تایمز در پایان گزارش روز دوشنبه خبر داد که دیدار نجلا المنقوش و الی کوهن به میزبانی «آنتونی تاجانی» وزیر خارجه ایتالیا در م برگزار شد.

به روایت این روزنامه آمریکایی، «در اسرائیل، دیدار آنها به عنوان یک دستاورد دیپلماتیک مورد استقبال قرار گرفت و بیانیه وزارت خارجه این دیدار را "تاریخی" خواند؛ اولین دیدار بین وزرای خارجه دو کشوری که روابط دیپلماتیک ندارند».

دیدگاه تان را بنویسید